martes, 1 de noviembre de 2011

Valoració

Valoració del treball en equip.

La valoració és per detectar possibles deficiències i poder subssanarles, el que ens permetrà tenir una idea concreta de com percebem cadascun de nosaltres a la resta l'equip.

Hauríem d'establir els criteris per la valoració, d'aquesta manera aconseguirem que l'equip sàpiga a què atenir-se i s'evitarem possibles malentesos. 

6 comentarios:

  1. La meva valoració personal, ès que ens va costar molt ficarse en marxa, que quan vam decidir treballar ho hem fet tots a una, peró que el grau d'implicació es molt distint per cada un de nosaltres.

    ResponderEliminar
  2. Considero que el document resultant "Arcods Incials" és un bon example del que es pot aconseguir treballant en grup, el mateix passa amb el debat sobre les cerques i els criteris de selecció.

    ResponderEliminar
  3. Estic totalment d'acord amb que el document Acords Inicials és un bon exemple del que es pot aconseguir.
    Peró no ens oblidem de que hem d'aconseguir confiança entre nosaltres per tirar endavant. Aprofito per comentar també que crec que el nostre compromís ara per ara és prou bo si tenim en compte que tots tenim uns horaris laborals, personals etc i hem a mé a més d'acoplar-los al funcionament del grup.
    Estic contenta.

    ResponderEliminar
  4. Crec que sens fa una muntanya d'un granet de sorra. El consens es quelcom fantàstic, però costa d'aconseguir, si s'ha de consensuar fins al més mínim detall. Es com al partit d'Esquerra Unida i Alternativa del meu poble. Fan assamblees per tot! I el que comença sent la mesura més democratitzadora i igualitària, acaba sent una traba. No dic que aquest sigui el nostre cas, faltaria més. Pero sí opino que es una dificultat afegida a les que ja tenim. I necessària, sens dubte.
    I davant aquest fenòment, trobo que ens hem sortit prou bé. Hem discutit i hem debatit, hem consultat i hem resolt. Amb major o menor èxit. Però amb èxit.

    ResponderEliminar
  5. Efectivament ens hem ensortit prou bé, però no podem permetre que la feina se’ns acumuli i dos dies abans de lliurar hem de treballar a un ritme frenètic.
    Es clar que tots tenim les nostres obligacions però també hem de tindre en compte, que del nostre ritme depèn la resta del grup.
    Malgrat això he de dir en que aquesta PAC 2 hem millorat aquest aspecte. La comunicació ha sigut més fluida el que ha fet que la feina s’alleugerés molt més.
    A més a més hem lliurat en temps el que demostra el compromís que tots hem assumit. Penso que es un aspecte clau per aconseguir els objectius del nostre projecte.

    ResponderEliminar
  6. Totalment d'acord amb els comentaris que feu i es prou clar que tots estem agafant el ritme i compromís apropiat per realitzar les Pac sense tanta pressió com al principi. Valoro molt positivament, pel bon funcionament del grup, les noves introduccions al sistema de treball; com per exemple el fet de que només començar la PAC ja fem una planificació per part del coordinador i ens distribuïm les tasques. A mi personalment em permet controlar i organitzar-me millor els temps de dedicació . També es cert que ara ja coneixem més les exigències de la PAC. Tot això ens permet millorar molt la implicació dins del grup.

    ResponderEliminar

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.