miércoles, 21 de diciembre de 2011

Diari i valoració final del treball

Ara que tenim una mica de perspectiva el treball realitzat en tot aquest temps puc dir que, malgrat que els començaments del projecte han resultat durs, al menys pel que a mi respecta, he de reconèixer que a hores d’ara em trobava molt a gust treballant amb els meus companys.

Tots necessitàvem anar adaptant-nos a les noves pautes de treball, ritmes, eines etc.

La primera PAC es la que recordo com a mes dificultosa. No saber per on començar. Cada un de nosaltres te diferent formació, professió, horari, circumstàncies etc. Consensuar-ho tot per tal de traure endavant la feina semblava complicat. Fins i tot haguérem de demanar ampliació per al lliurament. Tot i això tots demostràrem el nostre compromís amb el projecte i des d’aleshores tot ha anat a millor. Sempre hem lliurat en temps des d’aleshores. Cada un hem desenvolupat el rol que ens corresponia en cada moment i penso que tots hem complit i ho hem fet tan be com hem sabut amb un resultat del que jo em sent contenta de la nostra feina.

El ritme de comunicació ha sigut molt mes dinàmic cada vegada i això penso que ha sigut la clau. A mesura que aquesta era mes fluida també el treball anava avançant de forma molt mes dinàmica.

La experiència ha sigut positiva i a mes a mes he aprés un munt. Sobretot pel que fa a eines de treball que fins ara no havia fet servir.

Gràcies companys per la vostra col·laboració i paciència.

1 comentario:

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.