miércoles, 21 de diciembre de 2011

Benvolguts companys,

Fent un recorregut per el camí que varem iniciar junts només tinc paraules d’agraïment a cada un de vosaltres per l’atenció mostrada, la responsabilitat i la comprensió demostrada en moltes ocasions.

Els inicis se’m van fer durs doncs no estava acostumada a treballar amb un equip virtual ni a comunicar-me a través de tants espais virtuals, el que em confonia sovint. A tot això, si li sumem el volum d’informació que aporten les PAC va ser tot plegat una mica caòtic, a nivell personal.

Poc a poc varem anar traçant un camí que ens ha dut al projecte que presentem i que ha estat el resultat de la suma d’aportacions en emails, discussions, valoracions, consultes, preguntes, debats, mal entesos ....etc.

Ha estat una assignatura molt completa i densa on se’ns ha facilitat molt material tant a nivell d’apunts escrits de l’aula com a continguts TIC, wikis, blogs, gestors bibliogràfics, organigrames..etc. que ens ha permès tenir un coneixement molt ampli de les TIC i de la quantitat de possibilitats que tenen.

No puc oblidar-me d’anomenar un dels documents més importants i probablement l’ànima de l’èxit, que ens ha servit per mantenir un bon ambient de treball i un bon funcionament de l’equip, els acords inicials. Sense aquestes premisses els resultats finals no poden ser mai els mateixos.

Un bon enteniment és el que al final de tot dona lloc als fruits.

Simplement companys, GRÀCIES, perquè sense les vostres aportacions i en molts moments els ànims positius que donàveu la tasca hagués estat més feixuga.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.